1e indruk Oriflame mascara

Hi all,

Vandaag wil ik het hebben over een mascara van het merk Oriflame. Het gaat om The One 5-in-1 Wonderlash mascara.

Ik heb deze mascara van een vriendin gehad en die was erg te spreken over deze mascara. En aangezien ik nog steeds op zoek ben naar mijn holy grail mascara, was ik maar wat blij om deze mascara te proberen.

Wat belooft deze mascara? Het volgende staat op de website van Oriflame: De ultieme alles-in-1 mascara. Lift, krult, volumiseert, verlengt en separeert. Formule verrijkt met verzorgende ingrediënten. Uniek dubbelzijdig borsteltje. Nou dat klinkt als alles wat ik zoek in een mascara.

Hoe zien mijn wimpers er zonder mascara uit?

En zo zien mijn wimpers eruit met de mascara.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog niet enorm onder de indruk ben van deze mascara. Nou moet ik wel toegeven dat ik enorm kritisch ben als het aankomt op mascara.  Hij scheidt mijn wimpers wel mooi en er zit een goede krul in, er had van mij alleen nog wel wat meer volume en lengte in gemogen. Hij is wel mooi intens zwart en daar hou ik van en hij klontert ook niet.

Ik ben voorzichtig positief over deze mascara en wil deze nog wat langer gaan testen, onder andere op houdbaarheid door de dag heen. Ik houd jullie op de hoogte over mijn mening over deze mascara.

Wat is jullie favoriete mascara? Hoor het graag, aangezien ik er nog niet eentje heb gevonden die voldoet aan mijn eisen.

Liefs Elske

2 gedachten over “1e indruk Oriflame mascara”

  1. Wat jammer dat je niet direct het gehoopte resultaat had. Bij mij (en 2 andere) was het wel zo. Juist het volume en verlenging. Hoop dat het ook bij jou nog gaat komen want dit is mijn ultieme favo.

    1. Ik vond het ook heel jammer, heb hem nu vandaag met alleen de “lange haartjes” kant gebruikt en dan zit ie stukken beter. De houdbaarheid is trouwens wel echt top!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *