Kerstlook

Hi all,

Vandaag wil ik jullie wat inspiratie geven voor een simpele Kerstlook, waar niet al te veel producten voor nodig zijn. Als ik aan feestelijke make-up denk, dan denk ik aan glitter.  Ik heb in deze look dus wel wat glitter verwerkt, maar wel op een manier dat het toch nog draagbaar is.

Hieronder een close-up van de ooglook.

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt:

Als eerste heb ik over mijn gehele ooglid de oogschaduwbasis van Beyu aangebracht. Daarna heb ik de middelste kleur oogschaduw van de linkerrij over mijn bewegende ooglid aangebracht (het oogschaduwpallet is van MAC). Hierna heb ik met een zwart oogpotlood (van Essence) een lijn boven mijn bovenste wimperrand aangebracht en ook tot 1 derde aan de buitenkant aan de ondekant. Ik heb de twee lijn samengevoegd in de buitenhoek van mijn oog en dit heb ik met een klein stevig kwastje vervaagd tot een kleine “wing”. Als laatste stap heb ik aan de bovenkant aan de bovenrand nog een dun lijntje met glitterliner (merk is helaas niet leesbaar meer) aangebracht.

Ik heb de look afgemaakt met een vrij neutrale lipgloss (van Sephora). Wil je de look nog wat feestelijker maken, dan kan je de lipgloss vervangen door een mooie rode lipstick of een mooie metallic lipstick.

Als laatste wil ik iedereen hele fijne feestdagen wensen.

Liefs Elske

 

2 gedachten over “Kerstlook”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *