MAC Cosmetics

Hi all,

Vandaag wil ik jullie 2 producten van MAC Cosmetics laten zien en jullie hierover mijn mening geven.

Laten we beginnen met het 1e product. Een lipstick, een Retro Matt Liquid Lipcolour om precies te zijn. Ik heb deze in de kleur “Feels So Grand”(verkoopprijs € 24,50, voor 5ml).

Zoals jullie kunnen zien is het een felrode kleur. Met mijn oogmake-up ben ik meestal vrij naturel. Maar qua lipkleur is rood toch wel mijn favoriete kleur.

Laat ik gelijk doorgaan naar het 2e product, een oogschaduwpallet. Het gaat om het eyeshadow pallet “Dusky Rose Times Nine” (verkoopprijs €39,50, voor 9 kleuren, 0,8 gram in totaal)

Het is een pallet met vrij neutrale kleuren in mat, glanzend en met glitters. De volgende kleuren zitten in het pallet:

 • MACnificent Me! : Pink White Frost
 • Quiet Time: Medium Bronze Shimmer
 • Dance in the Dark: Deep Cool Brown
 • Fabulous DNA: Light Pink Shimmer
 • Pleasing to the Eye: Midtone Rose
 • Sable: Goldplum w/ bronze pearl
 • Frankly Frosty: Light Grey Taupe
 • In My Element: Cool Silver Pearl
 • Cool Complement: Cool Medium Brown

Ik heb voor jullie een look gemaakt met beide producten, waarbij ik van het oogschaduwpallet de onderste 3 kleuren heb gebruikt. De linkerkleur heb ik over mijn hele ooglid aangebracht. De rechterkleur heb ik in de arcadeboog aangebracht en als laatste heb ik in het midden een klein beetje van de middelste kleur aangebracht met mijn vinger.

Dit is de volledige look en hieronder ook nog een foto van de ooglook.

Ook heb ik een foto gemaakt van de look na 6 uur draagtijd.

Zoals jullie kunnen zien ziet de ooglook er nog goed uit en is de lipstick zeker nog aanwezig, maar vooral aan de binnenrand van mijn lippen aardig weggesleten. Maar dat is voor mij enorm lange draagtijd. Normale lippenstift is bij mij meestal na een uur al van mijn lippen verdwenen. Dit product houdt het dus al 6x zo lang uit. Ik heb in de tussentijd een aantal kopjes koffie gedronken en ik heb gegeten. Ook droogt deze liquid lipstick je lippen niet enorm uit. Wel kan ik je aanraden als je last hebt van droge velletje op je lippen, om je lippen eerst even te scrubben (voorzichtig met een natte tandenborstel over je lippen gaan). Dit soort producten benadrukt de velletjes namelijk wel.

De oogschaduws zijn wel poederig, maar vervagen enorm makkelijk en hebben veel pigment. De kleuren blijven ook zeker mooi op hun plek zitten en hopen niet op in de arcadeboog. Ondanks dat ik ook nog heb gesport en dus ook aan het zweten was. Nou heb ik wel een oogschaduwbasis gebruikt, maar die gebruik ik altijd.

Al met al ben ik zeer tevreden met deze producten en raad ik deze ook zeker weten aan.  De producten van MAC zijn niet heel goedkoop, maar zijn naar mijn mening het geld zeker wel waard.

Dragen jullie lippenstift? En zo ja, wat voor kleur dragen jullie het liefst?

Liefs Elske

 

2 gedachten over “MAC Cosmetics”

 1. Ja lippenstift is eigenlijk het enige wat ik dagelijks gebruik. Soms een onopvallende roze kleur maar meestal een duidelijk zichtbare rode kleur. Als de lippenstift maar niet afgeeft.

  1. :), nee dat vind ik dus ook een belangrijk punt. Hou er ook niet van als mijn lipstick afgeeft. Dan blijft hij ook minder goed zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *