Halloween look

Hi all,

Vandaag wil ik jullie nog wat last minute inspiratie geven voor Halloween. Ik wilde een look creëren met producten die de meeste vrouwen/ meiden wel in huis  hebben. Ik heb hiervoor poeder foundation (de lichtste kleur die ik heb), 3 kleuren oogschaduw (wit, zwart en zilver), zwart oogpotlood en eyeliner en rode lipliner en lipstick gebruikt.

Mijn inspiratie voor mijn Halloween look is Morticia Addams uit The Addams Family.

Zoals je ziet heeft ze een hele lichte huid, met donkere ogen en fel rode lippen.

Let’s get started: als 1e breng ik een poeder foundation, die lichter is dan mijn eigen huidskleur, aan op mijn hele gezicht. Ook breng ik deze aan op mijn nek zodat je geen kleur verschil ziet. En als je oren zichtbaar zijn neem deze dan ook mee.

.

Nou heb ik al een hele lichte huidskleur, dus ben ik nog 1 tintje lichter gegaan. Natuurlijk kan je ook voor wit gaan, maar ik wilde de look nog enigszins draagbaar houden. Je zou ook nog de jukbeenderen iets meer naar voren kunnen brengen door onder de jukbeenderen met een iets donkerdere kleur foundation schaduw aan te brengen. Ik heb ervoor gekozen om dit niet te doen.

Volgende stap zijn de donkere wenkbrauwen. Zoals je kan zien op de foto zijn de wenkbrauwen zwart, vrij rond en dun qua vorm. Nou zijn mijn wenkbrauwen wat voller. Ik heb ze ingevuld met een wenkbrauwkwastje en zwarte oogschaduw. Ik heb ze qua vorm wel iets ronder geprobeerd te maken.

Hierna heb ik een witte oogschaduw over mijn hele ooglid, van wimperrand tot aan mijn wenkbrauw aangebracht. Dit om mijn ooglid lichter te maken qua kleur. Dit helpt ook om de andere oogschaduws wat beter in elkaar te laten overlopen en te vervagen.

Nu gaan we aan de slag met de zwarte oogschaduw. Ik breng de zwarte oogschaduw aan in mijn arcadeboog en de buitenhoek van mijn ooglid. Ik vervaag de kleur ook direct, zodat er geen harde lijnen zijn. Ik trek de zwarte kleur overigens niet helemaal door, maar stop zo op 2/3 van mijn ooglid.

Hierna breng ik zilveren oogschaduw aan op het gedeelte op mijn ooglid waar geen zwarte oogschaduw zit en onder mijn wenkbrauw. Dit is trouwens een oogschaduw die glimmend is.  Ook breng ik opnieuw wat zwarte oogschaduw aan om deze weer wat intenser te maken en de kleuren iet beter in elkaar te laten overlopen.

Nu is het tijd voor oogpotlood. Deze breng ik aan op de binnenkant van mijn oog, boven en onder (de waterlijn wordt dat ook wel genoemd).

Ik breng een lijntje met eyeliner aan op mijn ooglid en breng mascara aan op zowel mijn boven als onder wimpers.

Ook breng ik onder mijn oog tot aan ongeveer mijn pupil zwarte oogschaduw aan. Deze vervaag ik ook, zodat ook dit niet een harde lijn is.

Dan de lippen, ik omlijn eerst mijn lippen met een fel rode lipliner.

En vul daarna de rest van mijn lippen in met een felrode lippenstift. En hieronder zie je het eindresultaat.

Ik hoop jullie een beetje inspiratie te hebben gegeven voor Halloween.  Vieren jullie Halloween en als wat ga je verkleed?

Liefs Elske

Eén gedachte over “Halloween look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *