Hallo wereld.

28 augustus 2017

Hi all, ik zie jullie al denken, weer iemand die over beauty en make-up gaat schrijven. Dat klopt, maar ik ben deze blog gestart om een andere reden.

Het valt mij de laatste tijd op dat de trend is hoe meer make-up hoe beter. Liever een onnatuurlijk masker, dan mooie natuurlijke make-up. Waarbij ingrepen ook steeds meer de norm worden (denk bijvoorbeeld aan lipfillers, botox en wenkbrauwen tatoeëren). Iedereen begint op de ander te lijken en eigenheid is ver te zoeken. Ik wil juist aantonen dat natuurlijk ook heel mooi is en dat juist de eigenheid van jezelf je mooi maakt. Het maakt je uniek. Ik wil dus een ander geluid geven in de wereld van vandaag.

Daarnaast ben ik in 2010 een basiscursus visagie gaan volgen en dat vond ik zo leuk dat ik daarna gelijk de volledige opleiding ben gaan doen. Eigenlijk heb ik na de opleiding niet heel veel met visagie gedaan, behalve heel veel oefenen op mezelf en een aantal vriendinnen opgemaakt op hun trouwdag. De laatste tijd merkte ik dat ik het bezig zijn met visagie en make-up heel erg miste. Dus ben ik een beetje gaan nadenken wat ik wilde gaan doen met mijn visagieopleiding en kwam ik erop om een blog te starten.

Naast beauty en make-up zal ik ook andere onderwerpen aansnijden die me bezig houden.

Tot slot wil ik nog iets meer over mezelf vertellen. Zoals jullie kunnen lezen op de pagina About me ben ik 36 jaar en kom uit Utrecht. In het dagelijkse werkleven ben ik managementassistente bij een detacheringbureau, hier werk ik full-time. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten of wat drinken in de stad met vrienden en af en toe een leuk feestje kan ik ook enorm waarderen. Sinds een klein jaartje ben ik aan het hardlopen, al is het bij mij nog lang geen hardlopen te noemen ;).

Liefs Elske

3 gedachten over “Hallo wereld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *